Afleveren van uw bestelling

Genoemde prijzen in onze verhuurshop zijn exclusief transport (bezorging en ophalen) en op- & afbouw bij u op locatie.

In de verhuurshop kunt u tijdens het bestelproces een keuze maken uit het zelf ophalen en retourneren van de goederen of kiezen voor een volledige ontzorging, waarbij Decorverhuur.nl het transport en de op- & afbouw voor haar rekening neemt.

Volledige ontzorging
Kiest  u voor de verzendoptie volledige ontzorging, dan zorgen wij voor het volledige transport (afleveren en weer ophalen) naar uw locatie, daarnaast worden de gehuurde goederen met u in overleg opgebouwd en weer afgebroken. Bij volledige ontzorging betaald u € 0,45 per gereden kilometer, berekend via Google Maps op basis van de snelste route. Berekend vanaf ons magazijnadres Nijverheidslaan 9 te Dieren.

Na uw keuze en huurbevestiging nemen wij altijd persoonlijk contact met u op over de exacte afleverdatum en tijden.

Voorbeeld berekening transportkosten (indien van toepassing):

Afstand Dieren-Utrecht 82 km enkele reis (snelste route)

  • 82 km enkele reis

82 x € 0,45 x 4 (afleveren en retour, ophalen en retour) = € 147,60 exclusief BTW voor volledige ontzorging.

Zelf ophalen en retourneren
Indien u kiest voor het zelf ophalen en weer retourneren van de gehuurde goederen vanaf ons magazijn in Dieren, dan dient u zelf volledig zorg te dragen voor het zorgvuldig (droog) vervoeren naar uw eigen locatie. Daarnaast is het mogelijk dat decorstukken i.v.m. het vervoer in meerdere onderdelen beschikbaar worden gesteld, in dat geval is ook de op- & afbouw voor u eigen rekening. Bij zelf ophalen en retourneren wordt, afhankelijk van de omvang en aantallen, BORG in rekening gebracht van minimaal € 250,00. Dit kan alleen voldaan worden via een aanwezig PIN-apparaat en wordt binnen 3 dagen na terugbrengen teruggestort op uw rekening.

 

Wanneer u aanvullende wensen heeft met betrekking tot de aflevering bij u op locatie, dan kunt u het beste contact opnemen via het contactformulier op website voor een aanvullende prijsopgave of reactie.

 

* Alle bedragen zijn exclusief BTW